Volvo представя освежени модели S90 и V90

06.03.2020
Днес Volvo Cars разкрива освежени версии на седана S90 и моделите V90 / V90 Cross Country, включително изискан външен дизайн и чисто нова, най-съвременна озвучителна система от Bowers и Wilkins.

В по-широкото ъпгрейд на портфолиото, 48-волтовите опции за хибридно задвижване на компанията вече са достъпни за всеки модел на Volvo, което допълнително засилва електрифицираното предложение на компанията.

По отношение на външния дизайн, дизайнерите на Volvo са въвели редица усъвършенствания както отпред, така и отзад на S90 и V90, включително нови фарове за мъгла, нов дизайн на спойлери и нова долна предна броня.

При моделите V90 и V90 Cross Country най-забележителната функция е чисто нов дизайн на задната светлина, включващ пълно осветление с подпис със светодиодно захранване и последователен мигач. Гама от нови цветове на екстериора и опциите на колелата допълнително подобряват опциите за персонализиране.

Вътре, цялостно модернизираната аудио система Bowers & Wilkins представя още по-добро изживяване в автомобила, благодарение на новите функции като подобрен усилвател, автоматично компенсиране на шума от автомобила и нова настройка, имитираща звука на любимия ви джаз клуб.

Друга нова функция вътре е Advanced Air Cleaner със сензор за частици PM 2.5. Първоначално разработен за китайския пазар и сега внедрен в световен мащаб, той позволява на шофьорите да наблюдават качеството на въздуха в интериора през централния екран. По желание, Advanced Air Cleaner може да почисти въздуха в кабината на почти всички мънички частици в рамките на няколко минути.

Както новата аудио система Bowers & Wilkins, така и технологията Advanced Air Cleaner вече са достъпни за всички модели от серия 90 и 60, базирани на мащабируемата продуктова архитектура (SPA).

Всички модели от сериите 90 и 60 сега също се предлагат с двойни USB-C точки за зареждане отзад, заменяйки 12-волтовите контакти. Функцията за безжично зареждане за смартфони, представена за първи път на малкия SUV XC40, вече се предлага и при повечето опции от сериите 90 и 60.

По отношение на интериорните материали, ексклузивните пригодени седалки за вълнена смес, представени за пръв път на XC90 миналата година, сега се предлагат и при всички модели 90 и 60, докато има и опция за интериор без кожа за най-високите нива на тапицерията.

Навсякъде в своята моделна гама, Volvo Cars значително разширява броя на своите 48-волтови хибридни хибридни задвижвания, като прави тези опции за двигатели достъпни за всеки отделен модел Volvo.

За първи път представени на SUV-те XC90 и XC60 миналата година, меките хибриди вече се предлагат и на всички други автомобили от серия 90 и 60, както и на XC40. Леките хибридни варианти за задвижване на V90 Cross Country представляват първите електрифицирани варианти в историята на гамата Cross Country.

Меките хибриди на Volvo Cars предлагат на водачите до 15 на сто икономия на гориво и намаляване на емисиите при реално шофиране. Системата спирачка чрез проводник взаимодейства със системата за възстановяване на енергия и намалява разхода на гориво и емисиите, като възстановява кинетичната енергия при спиране.

Заедно с автомобилната линия Recharge на приставните хибриди и изцяло електрическите автомобили това означава, че вече има електрифициран модел Volvo за всички.
Вход
Username
Парола
Забравена парола? Remind