Toyota и Toyota Industries разработват съвместно нова батерия

20.02.2020
Toyota Motor Corporation (Toyota) и Toyota Industries Corporation (Toyota Industries) обявяват, че съвместно са разработили нова батерия за хибридни електрически превозни средства (HEV). Батерията е разработена в очакване на по-нататъшното развитие и въвеждането на пазара на HEV, прогнозирано бързо разрастване в бъдеще. Движейки се напред, компаниите ще продължат да обсъждат въпроси като целевите модели превозни средства, както и спецификациите на акумулатора и производителността, преди да оборудват Toyota HEVs с новите батерии.

Освен това, за да се отговори на търсенето на увеличено производство на Toyota HEVs, се предвижда производството на новите акумулатори да се извърши в завода на Kyowa на Toyota Industries (Обу-ши, префектура Айчи) и на площадка на собственост на компанията, разположена в съседство с растението им Хигашиура (Хигашиура-чо, Чита-гун, префектура Айчи). В бъдеще Toyota Industries ще работи с Toyota за изграждане и укрепване на структурата на доставките.

Движейки се напред, Toyota и Toyota Industries ще насърчават развитието на технологиите и продуктите в подкрепа на популяризирането на електрифицираните превозни средства, тъй като Toyota Group цели да помогне за намаляване на емисиите на CO2, за да помогне за ограничаване на глобалните климатични промени.
Вход
Username
Парола
Забравена парола? Remind